John Kuiper

After the purchase of a Brazilian VW-T1 through Vintage Car Trading, i started to search for other special oldtimers made in Brazil. Because of the import restrictions in Brazil, many car manufacturers designed and made there own special models which are unknown in Europe. My focus were the first made Puma's, by that time called DKW Malzoni's. With the help of VCT i managed to buy 3 special Malzoni's (www.kucarfa.nl). Without the help of VCT it would have been impossible. Due to the burocracy, payments, distances and the language the export was not easy. Therefor it took several months. But thanks to the good communication during the process, i always kept the faith for a succesfull ending. Thanks to VCT all the 3 vehicles arrived safely in Rotterdam.

Na het kopen van een Braziliaanse VW T1 Kombi via VCT ben ik op zoek gegaan naar andere bijzondere oldtimers gemaakt in Brazilië. Omdat er import beperkingen waren, had Brazilië zijn eigen fabrikanten met modellen die wij in Europa niet kennen. Ik heb mijn oog laten vallen op de allereerste Puma’s, toen nog DKW Malzoni’s. Uiteindelijk heb ik via VCT 3 bijzondere Malzoni’s (zie www.kucarfa.nl) gekocht in Brazilië. Zonder de hulp van VCT was dit nooit gelukt. Door de bureaucratie, betalingen, afstanden en de taal was de export niet eenvoudig.  Het heeft daarom ook meerdere maanden gekost. Maar door de goede communicatie durende het traject heb ik altijd vertrouwd in een goede afloop. Dankzij het vele werk van VCT zijn alle auto’s uiteindelijk veilig aangekomen in Rotterdam.