Ronald & Andrea

VCT is een klein bedrijfje dat in de zomer van 2014 als een jongensdroom begon met de import van hippiebusjes uit Brazilië. Wij kregen de kans hun eerst bus, nog wel een speciale 6-deurs taxibus, te kunnen kopen.

VCT bestaat voornamelijk uit het koppel Jeffrey en Ralph.  Ralph regelt de inkoop en export in Brazilië omdat hij daar woont en Jeffrey neemt de import en verkoop vanuit Nederland voor zijn rekening. Beide zijn super enthousiast en staan voor je klaar om je te helpen. Kom je ze op een meeting of show tegen dan wordt je als een vorst onthaalt.

VCT heeft zich in korte tijd ontwikkelt van het ietwat kneuterige nog snel in elkaar draaien van een koopcontract bij de eerste verkoop tot de ervaren onderneming in de jacht, inkoop, export, transport, import, promotie en verkoop van al zeker 20 bussen naar hun trotse VW Transporter T1 bus eigenaren.