ONTWERP EN BESTEL UW EIGEN VOLKSWAGEN T1 DROOMBUS

Indien u op zoek bent naar een VW oldtimer of andere oldtimers die in Brazilie zijn gefabriceerd (bijv. DKW, Puma, Karmann Ghia etc.), dan kunt u ons dit kenbaar maken via een email of u vult snel en gemakkelijk het contactformulier in, en wij zullen u spoedig een antwoord geven.

Wij zijn recentelijk ook gestart met restauratieprojecten in het land van herkomst. Dat betekent dat wij VW T1 modellen zoeken in een lagere prijsklasse maar met een goede basis die geschikt is voor volledige restauratie. Het voertuig wordt volledig gestript en gerestaureerd, met tevens vervanging van de nodige onderdelen, zodat het verbluffende eindresultaat een nagenoeg nieuwe bus betreft.

Zelf uw bus samenstellen ?

Zeer interessant voor de klant betreft het zelf samenstellen van een VW T1 bus. Mede dankzij de nieuwe app van kombi-nation kunt u zich creatief uitleven en de bus van uw dromen maken en ons dit kenbaar maken. Vervolgens kunnen wij voor u deze bus laten maken omdat tijdens het restauratietraject diverse keuzes gemaakt kunnen worden, denk maar eens aan de kleurcombinatie, ontwerp interieur met bekleding van de banken, diverse luxe afwerkingen zoals verchroomd logo met sierstrip en verchroomde velgen, replica Samba uitvoering etc. De keuzes zijn teveel om op te noemen. De bussen worden ook technisch in goede staat opgeleverd zodat deze in Nederland zonder problemen door de RDW keuring gaan voor Nederlands kenteken. Wij hebben hier ervaring in en kunnen u hiermee assisteren. Voor dit soort projecten moet u doorgaans wel rekening houden met een bepaalde restauratietermijn, en doorgaans vragen wij een aanbetaling. Maar de verkoopprijs ligt gunstiger voor u dan wanneer u direct via ons bedrijf in Nederland zou kopen. U gaat direct een contract aan met de Braziliaanse firma die overigens onder Nederlands beheer staat, en uw voertuig wordt meteen naar uw adres verscheept zonder tussenkomst van onze Nederlandse firma.

Gaat U over tot aankoop dan regelen wij alle documenten en formaliteiten in het land van herkomst. Daarna zullen wij de auto verschepen in een zeecontainer naar Nederland. In Nederland begeleiden wij u met alle benodigde papieren en zorgen dat het voertuig wordt ingeklaard en de invoerbelasting wordt betaald. Indien gewenst regelen wij ook voor U de kentekenaanvraag en de Nederlandse RDW keuring.